Sivusto avattu

By in
1626

Hei,

Tervetuloa sivustolleni! Tämä nettisivu on ollut tekeillä, ja itseasiassa osittain valmiinakin, jo useamman vuoden ajan, mutta vasta nyt tohdin painaa “publish”-näppäintä. Olen jo pidempään ajatellut kokoavani kirjoituksiani ja eri lähteissä julkaistuja ajatuksiani yhteen paikkaan, mutta kuten meistä niin monelle niin usein käy, ei ilman deadlinea synny valmista. Nyt, kun olen ehdolla Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi, minulla oli erinomainen syy samalla laittaa tämä sivusto julkiseksi.

Tämän blogin ja sivuston tarkoituksena on esitellä allekirjoittaneen työhön ja yhteiskuntavaikuttamiseen liittyviä näkemyksiä ja niiden taustoja. Lokakuuhun 2018 saakka sivusto tulee toimimaan myös kotipesänä varapuheenjohtajaehdokkuuteen liittyville taustoituksille ja materiaaleille.

Sivusto ei missään tapauksessa ole valmis, vaan se tulee elämään ja muokkautumaan tekijänsä näköiseksi matkan varrella. Sisältöjen toivon olevan hyödyllisiä ja viihdyttäviä – tai ainakin jompaa kumpaa näistä. Mikäli mieltäsi askarruttaa kysymys, johon sivusto ei tarjoa vastausta niin laita minulle viestiä. Muutoinkin otan mielelläni vastaan palautetta tämän sivuston kehittämiseksi.

Kiitos kun olet tullut sivuilleni! Toivottavasti näemme jatkossakin.

-Petri

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.